söndag 14 oktober 2012

Magnolia Bakery…


ett litet sötsaksparadis! Cupcakes och tårtor i oändlighet! Ursprungsbageriet på 401 Bleecker Street i Greenwich Village besökte jag med stor lycka! Området runt om är underbart! Det är där som Carrie bodde i sex and the City J. Finns bildbevis att ett avsnitt spelats in på bageriet.


Jag brinner ju inte speciellt mycket för karamellfärger och andra konstigheter i bakverk. Men det är ju lite skoj att titta på allt. Sedan köpte jag sådant som såg mer aptitligt ut utan konstigheter.


Eftersom cupcakes är nummer ett bakverket i NYC så pratas det en hel del om var de godaste cupcakesen finns och jag måste nog nästan säga att jag tyckte att Magnolias var godast. Smakade på mååånga! Dock går det ju inte att äta upp hela, de är stora med enormt mycket fyllning och frosting. Förutom på http://www.bakedbymelissa.com/ som bakar mini cupcakes som var riktigt goda! På Magnolia smakade jag på denna iceboxcake, GUDOMLIG! Skall testa göra den själv och återkommer här på bloggen med resultatet.


Dessa ställen testade jag också http://www.crumbs.com/ goda visst, men blev lite för mycket av de goda gigantiska med överdrivet mycket frosting. På http://www.babycakesnyc.com/ finns veganska, glutenfria och äggfria cupcakes. Faktiskt riktigt goda, men vad innehåller dessa? Har beställt deras bakbok för att kunna testa och experimentera själv. Detta är en stor favorit i NYC och kön var lång på http://www.sprinkles.com/ men jag gillade det inte speciellt mycket. Goda visst, men inget i jämförelse med http://www.magnoliabakery.com/home.php :)



Alla bilder i detta inlägg är från Magnolia Bakery i Greenwich Village.

Ha en härlig söndag! Kram Decirèe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar