måndag 21 mars 2011

Ett stort bröd

Jag bakade ett STOORT bröd igår, fyllt med en massa frön och riven morot. Det blev riktigt gott och var nästan ännu godare idag när det rostades. Har inte bakat annat bröd än frukostsemlorna på en tid nu, men fick äntligen upp ivern igen! Borde jag kanske sätta en surdeg igen....?
Kram Jonna

1 kommentar:

  1. Vilket stort och fint bröd! Kan tänka mig att det är fantastiskt att rosta med apelsincurd på... Så härligt att vi har bloggen, hade ju missat allt detta isf!
    Ikväll blir det keramik. Skall försöka göra skålar tänkta för nudlar. Får se hur det går?!? Bilder kommer efter kursens slut, i maj, när jag fått hem allt (om ngt blir så bra att jag kan fota det...)
    Reser till Amsterdam på torsdag. Har en lååååång lista på matbutiker och -marknader och köksprylsaffärer som skall besökas. Få se om någon annan vill göra mig sällskap?!?
    En kaka kommer på posten!
    Kramar i mängder, Dede

    SvaraRadera