fredag 4 mars 2011

whoopies



Äntligen har jag bakat whoopie pies, och vilken tur att jag gjorde det då de var alldeles urgoda!
Detta är garanterat något som kommer att bakas många mer gånger hos oss, de är väldigt enkla att göra och riktigt riktigt goda. Dessutom lockar det mig att prova olika smaker av både fyllning och själva smeten samt att dekorera dem. Idag lagade jag några med vitt strössel bara för att se hur det hålls på plats.

Kram Jonna

1 kommentar:

  1. Vilka fantastiska kakor och bilder! Nu måste jag också testa whoopie pies.

    I helgen bakade jag Martins bröd med 4dl dinkelmjöl och 2 dl fullkornsdinkel och de blev jätte bra trots att jag inte hade ngt vetemjöl. Skall testa med rågmjöl och surdeg nästa helg.

    Gjorde bärsmulpaj med egen vaniljglass i lördags. Super gott!

    Sedan blev det restkakor som bakades i söndags. Plockade fram alla rester i både kylskåp och skafferi och bakade ett stort lass med kakor. De ser lite tråkiga ut men smaken var det inga fel på. Skönt att kunna använda upp alla rester av marmelad, chokladfyllningar, nötter, jordnötssmör och annat som fanns i skåpen istället för att kasta allt i roskis. S satt nöjd med sitt kakfat och ett stort glas mjölk och tittade på Solsidan igår kväll.

    Kameran har jag haft på jobbet så inga bilder blev tagna. Men nu skall den hem och få sin egen plats på en hylla i köket så att det inte blir fler fotomissar. Är lite bloggtrög så här i början...

    Kramar CT / Decirèe

    SvaraRadera