torsdag 31 mars 2011

Lakritsbiscotti med choklad & flingsalt

Att jag är ett lakritsfan är ingen nyhet… Därför blir det ofta lakritsexperiment i köket. Denna gång blev de italienskakakor smaksatta med lakritsgranulat och bitar av mörk 70% choklad. Ovanpå dekorerade jag med flingsalt som nästan ger en salmiakton åt biscottin. Ett lyckat experiment! Så dessa italienare kommer nog att bakas igen. Har en drös med vänner som också är lakritsfanatiker så de kanske hör av sig och vill ha sina kakburkar påfyllda…  


Kramar Decirèe

                                                                        



1 kommentar:

  1. Oj så gott det låter! Kan skicka dig min kakburk gärna :-)
    Allt (nästan) med lakrits är ju så gott!

    Du är ju som en kulspruta med dina inlägg, alltid finns det ett nytt som väntar då jag tittar in :-)
    Det är alldeles härligt, tack för det!

    SvaraRadera