tisdag 22 november 2011

Köpenhamn


Har haft en super mysig och inspirationsfylld helg i Danmarks kungliga huvudstad. Magen och munnen fylldes av söta och salta godsaker i mängder! Danskarna är duktiga på att njuta av diverse delikatesser. Så man får ta seden dit man kommer ;)


Blev också lite julshopping och massor av inspiration från saluhallen, julmarknader, blomaffärer, bagerier och konditorier. För att inte tala om julskyltningen… Nu kliar det i fingrarna att få köra igång här hemma. Tänk om jag hade semester hela december!?! Kunde ju förverkliga alla underbara julidéer!

 






Besökte konditordrottningen Mette Blomsterbergs härliga butik fylld med läckra bakverk. Köpte en passionsfruktsmoussebakelse och en liten citronskapelse. Måste experimentera mer med smakkombinationen passionsfrukt och choklad, riktigt gott!




 
Hittade ett till litet paradis på jorden!!! KIRK en inredningsbutik som var helt magisk, helt fantastisk, helt underbar, helt... Gick runt, runt, runt i butiken och njöt av alla intryck! Kunde ha njutit av miljön i evighet… Måste återvända snart!

Återkommer med mina inköp i ett kommande inlägg.


Tivolis julmarknad kändes genuin och mysig. Vacker miljö, hantverk, juldelikatesser och annat mys som hör julen till. Skönt att slippa kommersiellt skräp.




Ha en härlig forts på veckan! Kramar Decirèe  





2 kommentarer:

  1. Mysigt, Köpenhamn är verkligen en härlig stad! Jag har också varit i Kirk och gått omkring och bara beundrat hela atmosfären där, underbar butik!
    bakverken du stött på ser inte heller så illa ut :-)

    Kram på dig
    Jonna

    SvaraRadera