söndag 13 november 2011

Välkommen på inflyttningsfest!

Äntligen är det mesta klart i vårt nya hem och igår kunde vi fira tillsammans med underbara, roliga, fina och härliga vänner! Dock saknade vi en drös med diamanter som bor i öster!


En rundvandrig av vårt nya hem kommer senare, jag lovar!


Men nu fokus på det som stod framdukat igår. Det var en liten buffé med salta och söta tilltugg. Till det serverades bubblor från Italien eller finskt lapplands guld.
Ostar, bröd och marmelad.

På det salta bordet stod det snittar med oströra och fikon, rom och gräddfil, kallröktlax och pepparrot samt rågrundlar med matjesillsröra. Vidare fanns det en värmande pumpa- och kokossoppa, kycklingspett, nebrullar, salladspåsar med betor och chévre, dinkelbröd, svampknäcke, ostar och fikonmarmelad.





I köksfönstret stod sötsakerna framdukade. Minimaränger, cheesekaka med lingonkompott, marängkorgar med chokladmousse, mintbrownie, lakritstryffel, lakritskola med citron och flingsalt, morotsmuffins och lingonpajer. Allt i miniformat så att våra gäster kunde plocka på sig ett fat fullt av olika godsaker.






Tyvärr är bilderna från igår super gula och fula. Min kamera klarar inte av vintermörkret… Försöker trixa med alla världens inställningar men det blir inte snyggt! Bör nog skaffa mig en mycket bättre kamera. Men den önskan kommer nog hänga med en tid framöver… Jag behöver helt enkelt dagsljus för att lyckas med bilderna och det är lite ont om den varan på min fritid denna årstid. Super tråkigt men, men…



Vill också passa på och tacka alla mysiga, goa och härliga vänner som var med och gjorde vår inflyttningsfest till ett minne för livet. Vi lovar att det kommer bli många, många fler fester i Vasastan!


Ha en mysig söndag! Kramar Decirèe

1 kommentar:

  1. Oj suck, varför bor vi inte närmare er??
    Allt ser helt supergott och vackert ut, ni måste alla ha njutit!

    Kram!
    Jonna

    SvaraRadera