söndag 28 april 2013

Marknads LYCKA!

Igår ordnades Vasa marknad för andra gången. En härlig dag med bra försäljning och spännande och mycket trevliga möten med unga och gamla och allt där emellan.


Det fina med dagen var alla kunder från veckan innan som återkom för att handla bakverk igen. Bästa betyget en hemmabagare kan få.
Jag sålde kakdegsrullar, ordkakspåsar och så brownie som är det som majoriteten av kunderna vill ha. Igår hade jag samkerna lakrits, choklad- och kokostosca och choklad med kanderade frön. Det är den vanliga chokladbrownien som är den stora favoriten, sålde faktiskt slut på den! Jätte roligt J Fast lakritsbrownien går bra den med.



En äldre dam hade köpt chokladbrownie veckan innan som hon hade bjudit på när hennes väninnor samlades för bridge. Brownien hade varit mycket omtyckt och igår köpte hon mer till nästa bridgeträff. Jag blir så glad!
En liten killes familj hade köpt brownie av mig förra veckan. Igår kom han med sin veckopeng för att köpa brownie istället för sitt vanliga lördagsgodis. Kan man bli annat än lycklig över det betyget!?!?
Hoppas ni får en underbar dag! Kramar D


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar