måndag 26 mars 2012

Temadagar…


Det finns ganska många dagar som hyllar ett specifikt bakverk. Kanelbullensdag, semmeldagen, kladdkakansdag… Och så våffeldagen som firades igår.


Till frukost blev det yoghurt med banan, müsli och russin. Och så ett stort lass med belgiska våfflor, yoghurtgrädde, bär och sirap.




Jag utgick ifrån Leilas recept på belgiska våfflor men hade endast i en msk socker och använde frön från vaniljstång istället för vaniljsocker. Våfflorna blev riktigt bra. Tycker faktiskt att det oftast går bra att minska på mängden socker i många recept. Jag gillar inte när det blir för sött… Men så är det ju inte för alla! Då är det bra att ha tillgång till både florsocker och sirap för dem som gillar sött J Var och en kan ösa på så mycket man önskar.


Hoppas ni får en bra start på veckan! Kram Decirèe


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar